Service roti autocamioane

SICET SERVICE > Service roti autocamioane

Montat / demontat Anvelope R17,5 – R52

 

In dotarea service-ului nostru se regasesc doua utilaje profesionale CORGI HD1000 si TECO 550 N, cricuri hidraulice actionate pneumatic marca Pasquin, scule pneumatice de insurubat marca CP, pistol electric de insurubat marca Columbus, care permit montarea si demontarea anvelopelor in deplina siguranta.

Echilibrare roti

 

In dotarea service-ului nostru se regaseste un utilaj de echilibrat marca CEMB C205 iar contragreutatile folosite sunt ITALMATIC, REMOG si TIPTOP.

Montat / demontat Anvelope pline

 

Dotarile tehnice ale service-ului nostru permit montajul anvelopelor pline.

Regrovat Anvelope

 

Regrovarea sau recanelarea este procesul prin care se adancesc canelurile anvelopei de camion sau autocar, de la 2 pana la 5mm adancime. Aceasta interventie se poate face numai asupra anvelopelor marcate pe flanc “Regroovable”.

 

Prin acest procedeu se poate mari durata de folosire a anvelopelor cu pana la 25 – 40 mii kilometri (pe directie), avantajele fiind clare. Avem atat aparatele necesare, cat si personalul calificat pentru a regrova anvelopele dumneavoastra de camion sau autocar.

Echilibram roti de autocamion cu jante din aliaj.

Vulcanizare Camere si Anvelope

 

Materialele folosite in repararea camerelor si anvelopelor sunt marca TIP TOP si detin suprematia calitatii in acest domeniu.

Spalatoria Auto Polish Expert

 

Spalatoria auto POLISH EXPERT va ofera servicii profesionale de curatare completa a autovehiculelor, atat interior cat si exterior, folosind utilaje specializate si produse de calitate, complet biodegradabile (spuma activa, ceara protectoare cu efect de polish, solutii speciale pentru tapiterii textile si din piele, silicon, degresant, parfum, etc.).

 

De asemenea, societatea noastra va pune la dispozitie un spatiu de asteptare special destinat confortului clientilor, cu bar, terasa, televizor, climatizare. Atat spatiile de spalare cat si cel destinat asteptarii clientilor sunt monitorizate permanent cu aparatura de supraveghere video.