Service roti autoturisme

SICET SERVICE > Service roti autoturisme

Montat / Demontat anvelope

 

In dotarea service-ului nostru se regasesc doua utilaje profesionale TECO25 si TECO45, elevatoare pneumatice de ridicare, cricuri tip crocodil marca WINNTEC si scule pneumatice de insurubat marca CP care permit montarea si demontarea anvelopelor in deplina siguranta.

 

Montam anvelope MOTO si ATV.

Montat / demontat cu utilaj special anvelope runflat si UHP (R16-R22)

 

Utilajele noastre sunt echipate cu sistem auxiliar pneumatic de ajutor pentru montat si demontat anvelope run-flat si UHP marca TECO.

Echilibrare roti

 

In dotarea service-ului nostru se regaseste un utilaj de echilibrat marca CEMB ER80 iar contragreutatile folosite sunt ITALMATIC, REMOG si TIPTOP.

 

In procesul de echilibrare al rotilor cu jante de aliaj, specialistii nostri pot folosi programul “special” sau programul “spite”, care permit fixarea contragreutatilor in spatele spitelor astfel incat roata va rula perfect si in acelasi timp va avea si un aspect impecabil.

Vulcanizare camere si anvelope

 

Materialele folosite in repararea camerelor si anvelopelor sunt marca TIP-TOP si detin suprematia calitatii in acest domeniu.

Indreptat jante otel si aliaj

 

In dotarea service-ului nostru se regaseste un utilaj de indreptat jante de aliaj K-MAC si un utilaj de roluit jante din otel pentru dimensiuni 12-16, turisme si autoutilitare.

Presiune Azot

 

In dotarea service-ului nostru se regaseste un utilaj de umplere a pneurilor cu azot TYRESAVER.

Schimb ulei

 

Efectuam schimbul de ulei si consumabile pentru masina dumneavoastra.